INKALIGHT

Lysande affärer

Inkalight Profiler

INKALIGHT

Produkter

Alltid din samarbetspartner

Med Inkalight som samarbetspartner säkerställs trygga och säkra installationer och leveranser till företag och privatkunder.

KONTAKTA OSS
PROFILER

LUMINES LIGHTING

Inkalight har valt Lumines Lighting som leverantör av professionella aluminiumprofiler för installationer såväl i fabriker, kontor, offentliga lokaler till privata hem. Se nedan och bli inspirerad. Kontakta oss för mer information.

Ljus som ger säkerhet

Scala Profil – Ljus som ger säkerhet
Det är hur Scala Profil för trappor kan beskrivas. Den är skapad före anpassningar i det offentliga lokaler, varhelst säkerhetsskäl kräver synlig märkning av trappsteg eller en utrymningsväg.

Med Scala profilens inbyggda halkskydd ökas säkerheten ytterligare och risken för att fall minimeras. Användningen av färgade LED-remsor gör att Scala profilen kan anpassas till lämplig funktion och miljö.

Scala Profilen kan monteras med 1 till 4 band på olika platser. Belysning av trappor med Scala Profil kan automatiseras med hjälp av trappkontroller. På så sätt kan även tidsstyrning fås.

EXEMPEL PÅ BELYSNINGAR I BOSTÄDER

TRAPPOR OCH LEDSTÄNGER - PROFIL H, A, X

Ibland kan hela interiören ändras med en liten detalj. Profil X kan på grund av dess små dimensioner användas som belysning under tex ledstänger. Profil X är en ytprofil, det kännetecknas av de minsta dimensionerna jämfört med andra profiler. Användningen av Profil X är ett sätt att uppnå en minimalistisk bakgrundsbelysning av element i krävande former.

En profil som möjliggör två ljusvinklar. Profil H har en vinklad och osymmetrisk konstruktion som möjliggör olika ljusvinklar. Den används tex som trappbelysning, växelvis mellan 30 ° och 60 °, vilket skapar ett vackert ljusmönster. Profilen kan även användas som belysningselement i nischer, köksbänkskivor och trappor.

Profil A. Kan användas för trappbelysning och som hyllbelysning. Profil A är den mest universella profilen. Dess små dimensioner gör att profilen kan placeras i de flesta smala och trånga utrymmen. På så sätt kan en indirekt belysning ge de mest spektakulära upplevelser.

[row_inner_3 v_align=”equal”] [/row_inner_3]
INSPIRATION

Inkalight och Lumines tar dig med på en lysande resa

Upptäck vår leverantör Lumines och dess profiler, som passar i alla miljöer från industri till lyxiga kontor in i påkostade hem, kök och badrum, endast fantasin sätter gränser.

Values

Enjoy our benefits

Endast det bästa är gott nog!

Lumines Profiler

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur fermentum odio feugiat, porta ante maximus, convallis ligula.

More info

LED Spots

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur fermentum odio feugiat, porta ante maximus, convallis ligula.

More info

Drivers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur fermentum odio feugiat, porta ante maximus, convallis ligula.

The concept
No images found.

Gratis frakt vid ordervärde över €1500 inom Sverige

Rest of the world after €250