INKALIGHT PROFILER

För alla behov

100% Aluminium

Inkalight AB är leverantör av professionella aluminiumprofiler för installationer i såväl fabriker, kontor, offentliga lokaler och bostäder

KONTAKTA OSS

PROFIL A

PROFIL B

PROFIL C

INKALIGHT PROFILER

Passar överallt

Inkalights professionella aluminiumprofiler passar för alla ändamål och i alla miljöer. Kontakta oss för mer information.

UTVALDA PROFILER

Scala Profil – Ljus som ger säkerhet
Det är hur Scala Profil för trappor kan beskrivas. Den är skapad före anpassningar i det offentliga lokaler, varhelst säkerhetsskäl kräver synlig märkning av trappsteg eller en utrymningsväg.

Med Scala profilens inbyggda halkskydd ökas säkerheten ytterligare och risken för att fall minimeras. Användningen av färgade LED-remsor gör att Scala profilen kan anpassas till lämplig funktion och miljö.

Scala Profilen kan monteras med 1 till 4 band på olika platser. Belysning av trappor med Scala Profil kan automatiseras med hjälp av trappkontroller. På så sätt kan även tidsstyrning fås.

BIOGRAFER OCH OFFENTLIGA LOKALER

EXEMPEL PÅ BELYSNINGAR I BOSTÄDER

TRAPPOR OCH LEDSTÄNGER - PROFIL H, A, X

Ibland kan hela interiören ändras med en liten detalj. Profil X kan på grund av dess små dimensioner användas som belysning under tex ledstänger. Profil X är en ytprofil, det kännetecknas av de minsta dimensionerna jämfört med andra profiler. Användningen av Profil X är ett sätt att uppnå en minimalistisk bakgrundsbelysning av element i krävande former.

En profil som möjliggör två ljusvinklar. Profil H har en vinklad och osymmetrisk konstruktion som möjliggör olika ljusvinklar. Den används tex som trappbelysning, växelvis mellan 30 ° och 60 °, vilket skapar ett vackert ljusmönster. Profilen kan även användas som belysningselement i nischer, köksbänkskivor och trappor.

Profil A. Kan användas för trappbelysning och som hyllbelysning. Profil A är den mest universella profilen. Dess små dimensioner gör att profilen kan placeras i de flesta smala och trånga utrymmen. På så sätt kan en indirekt belysning ge de mest spektakulära upplevelser.

PROFIL G - LYX I PERFEKT MATT LJUS

Profil G är en infälld profil. Profildjupet ger en enhetlig ljuslinje, vilket minskar lysdiodernas synlighet (med ett mjölkigt membran). Profilen är perfekt för applikationer i minimalistiska och moderna projekt. Den extremt intressanta och moderna designen hos G-profilerna gör att vi kan tillgodose behoven hos våra kunder när vi använder LED-strips för att skapa ljusa linjer och interiörer.

INSTALLATION I LYXIG LÄGENHET

INSPIRATION

Inkalight tar dig med på en lysande resa

Upptäck våra profiler i dess rätta miljöer, allt från industri till lyxiga kontor och in i påkostade hem, med specialiteter som kök och badrum, endast fantasin sätter gränser.

INKALIGHT PRODUKTER

Inkalight Profiler

Professionella profiler i aluminium av högsta kvalitet som är anpassade för de mest krävande miljöer.

PROFILER

Inkalight Spotlights

LED Spots för alla ändamål. Infällda eller utanpåliggande. För utomhusbruk eller inomhus.

SPOTLIGHTS

Inkalight Drivers

Alla LED drivs med drivdon eller drivers. Dessa är anpassade till den last som belysningen kräver.

DRIVERS
En trygg leverantör

Välj Inkalight!